Догляд за поверхнею рекомендуємо виконувати миючими засобами з нейтральним PH: 
Wax&Clean AWO - для підлог та інших виробів з дерева, покритих модифікованими маслами AWO. Концентрат розбавити 100 мл на 5л води. Придатний для щоденного догляду, продовжує термін експлуатації.

Cleaner AWO  - преміум продукт для всіх дерев'яних підлог. Відмінні очисні властивості, рослинне мило з кокосовим екстрактом. Концентрат 1:4.

Intensive Cleaner AWO  - унікальна суміш для очищення дерев’яних підлог. Надійно видаляє бруд та застарілі плями без шкоди лакофарбовому покриттю. Не містить хімії.

Maintenance oil - універсальний відновлювальний засіб для підлог покритих будь-яким лакофарбовим матеріалом. Усуває потертості, подряпини, "доріжки". Відновлює інтенсивність кольору і блиск. Підходить для регулярного догляду та захисту підлоги в місцях з інтенсивним трафіком (ресторани, концертні зали, музеї і т.д.) 

- дерев'яні поверхні, раніше покриті будь-яким лакофарбовим матеріалом; 

- працює по маслу усіх виробників.

Deck Soap - для підлог та інших виробів з дерева, покритих модифікованими маслами AWO. Концентрат видаляє плями бруду та жиру. Як миючий засіб розбавити 50-100 мл на 1л води.

PARQUET BEESWAX - засіб для реставрації підлогових покриттів. Застосовувати в міру зношування 1-2 рази в рік, відновлює і живить підлогу.

Crystal Cleaner - концентрат для видалення бруду, жиру, застарілих плям, мінеральних відкладень. Безпечний для навколишнього середовища. 1кг на 100м2.

Набір по догляду за паркетом Kit Parquet 1 

Ідеальний комплект для догляду за дерев’яними підлогами, які покриті маслом, лаком. У набір входить: мило для паркету - мийний засіб, виготовлений з натурального мила з нейтральним pH, для очищення лакованих або оброблених маслом дерев'яних підлог; паркетний віск - без розчинників, призначений для захисту і поновлення паркету, пошкодженого зносом, забезпечує приємний блиск. Набір по догляду за паркетом Kit Parquet 2 

Ідеальний комплект для догляду за дерев’яними підлогами, які покриті маслом, лаком. У набір входить: мило для паркету - мийний засіб, виготовлений з натурального мила з нейтральним pH, для очищення лакованих або оброблених маслом дерев'яних підлог; спеціальний полірувальний віск для паркету, на основі бджолиного і карнаубського воску. Ідеально підходить для природної обробки поверхонь, оброблених маслом.

Рекомендуємо вам відкрити для себе цікаві та корисні поради на YouTube каналі про засоби для догляду. Ця інформація може допомогти вам знайти найкращі продукти для догляду за вашими дерев'яними поверхнями, а також дізнатися багато корисних порад.