Ідеально підходять для зовнішніх покриттів, а завдяки своїй натуральності можуть легко застосовуватись, також у  середині приміщень.Лляна фарба не чутлива до замерзання та стійка до високих температур під прямими сонячними променями.

Зверніть увагу: органічне лляне масло з часом стає краще.У старих посібниках для малярів ви можете знайти наступні рекомендації: органічне лляне масло, яке виготовлене шляхом холодного віджиму, варто зберігати впродовж 2 років, перш ніж воно перетвориться у фарбу. 

Детальна інформація:

Усі продукти «Linella» не містять розчинників та мають 100% сухий залишок, тому їхня витрата вдвічі менша в порівнянні з будь-якими акриловими та нафтохімічними фарбами, які ви можете знайти у більшості будівельних магазинів.
Розхід олії на шліфованій деревині становить 20-30 м2 з однієї літри. Масла на основі лляної олії - надійні та економні в експлуатації. Все тому, що вони не розтріскуються, не відшаровуються і не вицвітають. До слова, вони є природним антисептиком, оскільки не затримують вологу, яка може призвести до гниття дерева.
Заощаджуйте не лише на витраті матеріалу, а й на роботі спеціалістів, адже вам не потрібно буде відшліфовувати попередні шари для поновлення.
Метод нанесення лляного масла:
Матеріал, покритий латвійською продукцією дуже легко відновлювати, просто наносячи цю ж лляну олію на суху поверхню кожні 5-7 років (в залежності від інтенсивності використання матеріалу).
Якщо кольорована олія зберігається на поверхні впродовж довгого часу, пігмент починає змиватись і втрачати свою інтенсивність.
Оновити колір дуже просто:

1. Помийте та знежирте поверхню

2. Нанесіть шар масла методом втирання

3. Після повного висихання масла, насолоджуйтеся інтенсивним та збагаченим кольором наступні 5-7 років

Підсумовуючи, відповімо на ваше запитання – чому саме продукція на основі лляної олії «Linella»? Все просто – вся продукція екологічно чиста та не має аналогів на ринку. Формули удосконалюються вже впродовж 100 років, тому не мають негативного впливу на навколишнє середовище, людей та тварин. Наша компанія «ВудБуд» є офіційним імпортером латвійської продукції «Linella» в Україні, тому найнижчі ціни знайдете тільки у нашому інтернет-магазині woodbud.com.ua.

Реєструйтесь та отримуйте постійну знижку!