Що таке VOC 2010?
Закон про ЛОС-2010 був прийнятий в 2010 році з метою запобігти викиду великої кількості цих сполук в атмосферу. Цей акт поширюється на антропогенні ЛОС або штучні ЛОС. Закон про ЛОС 2010 року забороняє компаніям і виробникам продавати продукти з високим вмістом ЛОС в комерційний цілях. 
Які стандарти відповідності VOC 2010?
Щоб продукт відповідав вимогам VOC 2010 він не може випускати в навколишнє середовище більше, ніж максимальна кількість з’єднань. Продукти, тестовано на відповідність ЛОС, повинні виділяти мінімально можливий рівень токсинів для їхнього продукту. Це означає, що в повітрі буде менше токсинів і менше вдихається. Чим менше виділяється летучих органічних сполук, ти продукт стає безпечнішим для всіх.
Чому ця сертифікація важлива?
Дотримуючись стандартів VOC 2010 ми можемо довести, що наші масла, лаки безпечні для навколишнього середовища, а також для вашого будинку. Користувач тримаючи упаковку в руках може співставити кілька продуктів і вибрати найбільш екологічний матеріал. 
Що таке VOCFREE – 0 вміст ЛОС?
Матеріали VOC FREE – це матеріали без вмісту летких органічних сполук. Всі компоненти, які входять в їх склад, мають високу точку кипіння (більше 250 С). Завдяки цьому вони не шкідливі до навколишнього середовища, а також під час роботи з ними ви не вдихаєте небезпечних випарів, не шкодять навколишньому середовищу та не руйнують озоновий шар. Враховуйте що матеріали без розчинників можуть мати запах, він не буде шкідливим але ви його відчуватимите певний період часу поки матеріал не висохне. В основному всі компоненти являються біорозчинними і попадаючи в навколишнє середовище вони розчиняються біологічним шляхом.